DJ Jeronimo

DJ Jeronimo
DJ Jeronimo

Biography

Ben geboren tijdens de laatste uitbarsting van de Etna vulkaan in 1875, tijdens mijn jonge jaren ben ik al snel “on the move” gegaan naar de roots van de muziek. Ik pakte mijn toen nog lege platen koffer en ging op reis. Zo kwam ik in Zimbabwe in aanraking met de pokkie wokkie stam die mij alles leerden van de pokkie muziek. Daarna vertrok ik naar Ibiza waar ik een stam ontdekte die met een soort trommels een beat neerzette en daarmee hele volksstammen mee in beweging kreeg. Van daaruit is het allemaal heel snel gegaan. Maar natuurlijk is het moeilijk om in de muziek voet aan de grond te krijgen en zo doende heb ik veel baantjes gehad om mijn uiteindelijke kruistocht naar de muziek industrie te zoeken.

C.V.
1971-1979 Grasmaaier op de skipistes van Val Thorens
1979-1982 Eb en vloed regelaar op het strand van Scheveningen
1982-1987 Badmeester voor bejaarden met watervrees
1987-1993 Vegetarische slagerij Janssen

Na al deze baantjes werd het tijd voor het echte werk en ben ik gaan draaien, van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot aan Vlissingen. Ook begon het buitenland te lokken, zo is het zonnige Mallorca, Ibiza, Kreta en Grand Canaria niet gespaard gebleven van mijn feestgedruis, daarna heb ik in de wintermaanden de maagdelijke witte sneeuw van Val Thorens en Les Deux Alpes eens flink onderhanden genomen, waar een lawine van muziek de gasten iedere avond weer aan het feesten zette. Ik heb hier veel ervaring opgedaan en ben zo als All Round DJ te boeken.

Read further

Book DJ Jeronimo?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking DJ Jeronimo is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"