DJ Chiel

DJ Chiel
DJ Chiel

Biography

DJ Chiel staat als DJ Chiel lang in de muziekwereld bekend als de ultieme allround feest dj!

Al op zijn vijftiende kreeg hij de smaak te pakken en de vele drive-in shows volgden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, publieksevenement of een bruiloft; DJ Chiel maakt er in no-time een geweldig feest van en verandert zelfs de meest hardnekkige muurbloem in een ware “party animal”.

Vandaag de dag heeft deze energieke DJ ook al vele aansprekende clubs & gigs mogen “bespelen”. Niet alleen in Nederland draait hij voor dansende menigtes. Ook in Frankrijk, Oostenrijk en de Verenigde Staten weten ze DJ Chiel te waarderen.

Absolute hoogtepunten in zijn bloemrijke carriere zijn de optredens in de fameuze club “The Beach” in de wereld stad Las Vegas en natuurlijk de Amsterdam Arena waar tienduizenden mensen samen één dampende feestmassa vormden.

Tijdens zijn DJ-sessies grijpt hij, indien gewenst, regelmatig zelf de microfoon. De veelzijdigheid van Chiel “beperkt” zich niet het draaien alleen. Hij heeft het draaien uitgebreid met het mixen van clips en het beoefenen van live instrumenten (in combinatie met artiesten). Kortom DJ Chiel zit niet stil! Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk want tijdens de optredens van Chiel gaat iedereen uit zijn dak!

Read further

Book DJ Chiel?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking DJ Chiel is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"