Diaz & Bruno

Diaz & Bruno
Diaz & Bruno

Biography

Sinds het begin van Diaz & Bruno is er het een en ander veranderd in de Nederlandse Eclectic scéne. Met hun positieve vibes en wervelende beats hebben ze ervoor gezorgd dat veel feestvierders het concept van feesten opnieuw uitvinden.

Hoewel ze nog geen 4 jaar samen zijn, zijn zowel Diaz als Bruno al sinds mensenheugenis actief in de Nederlandse partyscene. Begonnen als goede vrienden en muziekliefhebbers, sloegen ze de handen ineen en vormden het dynamische duo “Diaz & Bruno”.

Met Diaz achter de draaitafels en Bruno als ceremoniemeester weten ze hoe ze moeten entertainen. Zo goed zelfs, dat hun eigen concept: “Girls Goin’ Wild” meer dan 30 keer werd gehouden, zowel nationaal als in heel Europa, met hun “Girls Goin’ Wild” Mixtapes die meer dan 500.000 keer werden beluisterd.

Ze laten zich inspireren door artiesten als David Guetta, Diplo en Calvin Harris. Ze geven zelfs toe geïnspireerd te zijn door het succes van Justin Bieber.

Na collabs te hebben gedaan met Nederlandse Platinum-artiesten als Jayh Jawson en F1rstman, is het duidelijk dat deze jongens het in zich hebben om een ​​van de grootste duo's in de Nederlandse eclectische geschiedenis te worden.

Read further

Book Diaz & Bruno?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Diaz & Bruno is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"