De Sfeermaker

De Sfeermaker
De Sfeermaker

Biography

Een geboren en getogen Tilburger met ADHD als Dj.. dat is nu precies wat je nodig hebt op jouw feest! Creatieve gekkigheid aangevuld met een hoop energie, zwoele hitjes en herkenbare knallers.

Het verhaal achter de sfeermaker:

De sfeermaker is een gepassioneerde DJ. De muziek en het entertainen van de mens is zijn passie. DJ is geen hobby maar een levensstijl. Hij is niet meer weg te denken uit de huidige allround DJ scene. Begonnen als roadie bij Dutch DJ Entertainment, is hij uitgegroeid tot een volwassen ervaren DJ. Het feit dat deze Dj zijn weg omhoog getimmerd heeft tot resident DJ in o.a. Amsterdam, aan het Leidseplein, geeft aan dat hij zich bewezen heeft als allround DJ. Ervaring op de meest uiteenlopende events en feesten. Bruiloften, kroegen door heel Nederland, 80s & 90s feesten, Urban en natuurlijk, als echte Brabander, carnaval.

Read further

Book De Sfeermaker?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking De Sfeermaker is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"