Creeps

Creeps
Creeps

Biography

De 18-jarige Stefan Speelmeijer, artiestennaam Creeps, ontdekte al op jonge leeftijd zijn fascinatie voor het draaien nadat hij voor zijn 8e verjaardag een dj-les cadeau kreeg. Met zijn nuchterheid, creativiteit en sterke discipline heeft Creeps al veel bereikt. Op zijn 14e draaide hij voor Oliver Heldens, wordt hij al jaren, als jongste talent, gesponsord door Denon DJ, werd hij al meermaals geïnterviewd door o.a. het Algemeen Dagblad en werd hij al vaker (inter)nationaal geboekt op feesten en festivals.

Zijn mixtapes worden gedraaid tijdens de SLAM! Mixmarathons, radiostations in België, Engeland, Duitsland, Spanje (Ibiza) en zelfs op enkele grote Amerikaanse college radio’s. Zijn Tech House sets barsten van de energie en hij verrast het publiek gedurende zijn shows met vernieuwende eigen technieken waarbij zijn draaikunsten, als wel zijn liefde voor het vakmanschap, worden tentoongesteld en losgelaten op het publiek. Dit resulteert in dampende clubs vol blije house liefhebbers van alle leeftijden.
Bekendheid en glamour zijn niet de drijfveren van Creeps. Het is de scene die hij naar een hoger niveau wil tillen. Met zijn eigen authenticiteit en ontembare passie voor de industrie wil hij een voorbeeld kunnen gaan zijn voor andere kids die in het DJ-en hun uitlaatklep kunnen vinden.

Creeps onderscheidt zich vooral van anderen met zijn skills en dit viel al snel op bij zijn eigen idolen. Zo gebruikte Laidback Luke een techniek van Creeps tijdens zijn Tomorrowland set waarbij hij op social media credits gaf aan de, toen, jonge tiener Creeps. Dit werd direct beaamd in de comment-sectie door supersterren als David Guetta en Tiësto.

Niet voor niets mocht Creeps afgelopen jaar zelf achter de draaitafel op Tomorrowland staan. Tijdens Amsterdam Dance Event 2022 verzilverde Creeps zijn harde werk van de afgelopen jaren door persoonlijk uitgenodigd te worden door Sunnery James en Ryan Marciano om te draaien op hun eigen feest in Club Air. In zijn overvolle ADE week draaide hij zo ook met namen als Nicky Romero, Tom Staar, Kryder en ‘early adopter’ Laidback Luke. Als kers op de taart bracht hij die week zijn eerste eigen productie uit op Municipal Recordings, het platenlabel van de manager van Nicky Romero.

In 2023 is Creeps een boekingskantoor rijker na het tekenen bij Liwyn Agency, die o.a. de boekingen verzorgd voor namen als Low Steppa, Thomas Newson, Guz, Jess Bays & Roog. Daarnaast heeft hij zich bij People Amsterdam aangesloten voor management welke o.a. werken voor namen als Sam Feldt, Mike Williams en David Guetta.

Doelen van dit jaar zijn het afmaken van zijn studie aan de Herman Brood Academie, een vol festivalseizoen draaien, platen uitbrengen bij grote platenmaatschappijen en als een wervelvind door de Tech House scene gaan!

Read further

Book Creeps?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Creeps is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"