Pommelien Thijs

Pommelien Thijs
Pommelien Thijs

Biography

De 21-jarige Pommelien Thijs is een Vlaamse actrice en zangeres. Haar twee passies kan ze samenbrengen met haar hoofdrol in de Ketnet-reeks #LikeMe. Met haar single ‘Nu Wij Niet Meer Praten‘, een duet met Jaap Reesema, heeft ze haar debuut niet gemist. De single groeide uit tot een grote hit en stond op nummer 1 in zowel België als Nederland. Daarna volgde nog een samenwerking met het Nederlandse dj-trio Kris Kross Amsterdam en de Nederlandse hiphopartiest Kraantje Pappie voor ‘Tranen’, een remakevan ‘Passie, de hit van Clouseau uit 1995.

In 2021 kwam Pommelien Thijs met haar eerste solosingle ‘Meisjes Van Honing’ en in 2022 is haar nieuwe single ‘Ongewoon’ een instant succes. Het nummer versierde meteen een hoge plek in de hitparade en elk publiek zingt het luidkeels mee.

Binnenkort speelt Pommelien Thijs ook de hoofdrol in de VRT-reeks ‘Knokke Off’.

In 2023 zal Pommelien met haar live band door Vlaanderen touren. 

Read further

Book Pommelien Thijs?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Pommelien Thijs is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"