Causes

Causes
Causes

Biography

Causes, de band die doorbrak met de debuutsingle Teach me how to dance with you, zal dit jaar met een nieuw album komen met daarop hun laatste single Let it Rain. Het wordt de opvolger van hun album Under bridges that you built for me uit 2016.

Causes: De Engelse singer-songwriter Rupert Blackman verhuisde van Londen naar Utrecht. Op zoek naar bandleden, hing hij in 2014 een berichtje op het prikbord van het conservatorium. Zo kwam hij in contact met gitarist Jan Schröder, drummer Simon BoeingMessing en bassist Robert Pronk. Causes was geboren en daarna ging het razendsnel: de band scoorde een enorme hit met Teach me how to dance with you.

Sindsdien speelde Causes op festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert At Sea en tourde veelvuldig langs uitverkochte zalen in binnen- en buitenland.

Read further

Book Causes?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Causes is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"