Black Bottle Riot

Black Bottle Riot
Black Bottle Riot

Biography

Black Bottle Riot schreef hun tweede plaat in complete afzondering. Op de steile rotskusten van een winters Normandië sloten de bebaarde mannen zich in een landhuis af van de buitenwereld. Teruggeworpen op elkaar en hun muziek: Soul In Exile.

Drank en gitaren in diepzwarte nachtelijke sessies zorgden voor een divers tweede album.
Rauwer, intenser en en muzikaler dan eerst; van vooralsnog onbekende donkere sferen tot uitzinnige juke joint party anthems. Het besef dat het draait om nu leven, nu genieten. Zonder harde tijden zijn er geen goede tijden. En Black Bottle Riot is er de band naar goede tijden uitbundig te vieren.

Ze speelden het album live in met zo min mogelijk overdubs, waardoor je als luisteraar de chemie duidelijk terug hoort. De broederschap en strijd binnen Black Bottle Riot een zeldzame ‘band of brothers’ van vier dwarse, eigenwijze en tegendraadse ego’s zijn rechtstreeks op de plaat terecht gekomen. Compacte songs zijn het uiteindelijke destillaat van urenlange jams.

Black Bottle Riot leeft volgens hun eigen regels en maakt muziek voor en met elkaar.
Maar iedereen die de wilde naar whisky en bier ruikende white knuckle ride met ze mee wil maken is van harte welkom! Let’s roll!

Voor liefhebbers van stevige bluesy rock als Lynyrd Skynyrd, The Alllman Brothers Band, The Red Devils en Thin Lizzy.

Read further

Book Black Bottle Riot?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Black Bottle Riot is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"