Organiseer een
Bedrijfsfeest

Volledige ontzorging

We kunnen je op elk aspect van jouw bedrijfsfeest volledig ontzorgen!

Grote actuele online database

Meer dan 3000 artiesten onder één dak!

Laagste prijsgarantie

We onderhouden direct contact met de artiesten.

Ontvang onze offerte

We hadden voor ons bedrijfsfeest drie optredens via Artiest-boeken.nl geboekt. Alle drie voldeden ze perfect aan de verwachting.

Klanten geven ons gemiddeld een 8,7!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7! Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. Met onze dienstverlening streven we ernaar de verwachtingen te overtreffen.

Onze werkwijze
Hoe we te werk gaan

1. Vraag onze offerte aan

Vraag via ons formulier een vrijblijvende offerte aan.

2. We nemen contact op

We nemen contact met je op zodat we jouw wensen kunnen doornemen.

3. Ontvang onze offerte

We communiceren over de kosten van jouw bedrijfsfeest.

4. Akkoord

Na akkoord beginnen wij met het organiseren van jouw bedrijfsfeest.

Een bedrijfsfeest waarmee uw bedrijf zich onderscheid!

Een bedrijfsfeest hoort vanzelfsprekend een feestelijk evenement te zijn. En laten wij daar nu helemaal in thuis zijn! Via Artiest-Boeken.nl kunt u namelijk een leuke coverband boeken of een nationale- of internationale artiest boeken die binnen uw budget past. Wij gaan er in ieder geval voor zorgen dat uw bedrijfsfeest indruk maakt op uw gasten. Dit doen wij door samen met u een sfeer te creëren waarbij uw gasten zich amuseren en waarbij uw bedrijfsboodschap met alle specifieke kenmerken tot zijn recht komt.

Kortom, een evenement dat tevens als marketingtool dient. Event-marketing wordt namelijk steeds belangrijker.

Genieten tijdens uw eigen bedrijfsfeest

Wij dragen zorg voor een ontspannen verloop van uw evenement. Met een gedetailleerd en goed uitgewerkt draaiboek, een leuke DJ of een gaaf thema leiden wij uw bedrijfsfeest in goede banen. Op deze manier kunt u, samen met uw werknemers, klanten en/of zakenrelaties genieten van een heerlijke dag of avond. Dat mag u van ons als uw evenementenbureau verwachten.

Met een uniek bedrijfsfeest kunt u zich daadwerkelijk nog onderscheiden. Een door Artiest-boeken.nl georganiseerd evenement is nooit hetzelfde en wijkt altijd af van standaard, daarmee onderscheiden wij ons van onze collega’s. Wij vertalen uw wensen, eisen en ideeën naar een uniek en realiseerbaar plan met bijvoorbeeld een coole coverband. Bent u zich nog aan het oriënteren en zoekt u een inspirerend partner? Onze collega’s laten u graag kennismaken met al onze mogelijkheden en opties.

Uw bedrijfsfeest als marketingtool

Een bedrijfsfeest is niet zomaar een feest. Uw boodschap maakt deel uit van uw bedrijfsstrategie. Deze boodschap moet overal in terug te vinden zijn, van de uitnodigingen tot de locatie en van de catering tot de programmering. Zo maakt u uw bedrijfsfeest zowel uniek als inspirerend.