Ir-Sais

Ir-Sais
Ir-Sais

Biografie

Irgwin Placido Sluis aka Ir-sais werd op 29 september op Bonaire geboren (voormalige Nederlandse Antillen). Irsais groeide op in de wijk Tera Cora (Bonaire). Zijn vader stierf toen hij 1 jaar oud was en daardoor werd hij alleen door zijn moeder grootgebracht.
 
Irsais was betrokken bij muziek sinds hij 7 jaar oud was. Toen hij 11 werd, begon hij op een zelfgemaakt drum van blik te trommelen. Op de leeftijd van 13 begon Irsais met windsurfen, maar stopte na 2 jaar toen hij besefte dat muziek zijn ware passie is. Daardoor besloot hij weer om muziek te gaan maken. Irsais is een natuurlijke talent; hij kan verschillende soorten muziek produceren.
 
Al snel groeide Irsais tot een talentvolle muzikant en werd hij begeerd door een aantal populaire bands in Bonaire. In 2003 ging Irsais deel uitmaken van Ice Band. Kort daarna zette hij zijn carriere verder voort met Happy band (2004 - 2007). Tegelijkertijd begon Irsais zijn eigen groep, 'Insoportabel' met zijn beste vriend Remyman. Samen brachten zij twee cd's op de markt.
 
In het jaar 2008 verhuisde Irsais vanuit Bonaire naar Nederland. Gedurende die periode in Nederland begon hij te werken aan een aantal muzikale projecten met WSR Label Mostaman. In de tussentijd begon Irsais met het bouwen van een eigen muziekstudio thuis wat een belangrijke stap was voor zijn muziekcarrière.
 
In maart 2010 lanceerde hij zijn eerste single als solo artiest 'Schatje ZEG MAAR "(Baby just tell me), die onmiddellijk een succes werd. Dit was het begin van een nieuwe hoofdstuk. Irsais combineerde zouk met popmuziek; "NUWA, Sonja Kumi Awe Nochi, Awo Mi Mes A Mire, Mi Studio, No Worry (Ft Bolle Bof) and 'The Love Song' (ft. Unik0) zijn een paar voorbeelden hiervan.
Verder lezen

Ir-Sais boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Ir-Sais boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"