Mikey Biemans

Mikey Biemans
Mikey Biemans

Biografie

Mikey Biemans Soundsystem is niet te beroerd om voor de draaitafels random locaties te verbouwen tot plekken waar meestal vies gefeest wordt tot diep in de nacht.
Als kleine jongen had hij al een liefde voor electronische muziek. Na veel luisteren en kijken begon hij op 19 jarige leeftijd zelf met draaien. Als manusje van alles bij het inmiddels wijlen Club Zonder Filter, rolde hij het muziekwereldje binnen en kreeg hij de kans zijn muziek ten gehore te brengen.
Mikey Biemans Soundsystem is een eenmans-feestje. Met zijn voorliefde voor house in de breedste zin van het woord kan het alle kanten op. Ook is hij zeker niet vies van een lekkere disco knaller of een klassiekertje op z'n tijd.
Hij stond reeds op plekken als Mysteryland, XO, Solar en draaide in clubs als Paradiso en Trouw. Tevens is hij resident van Duikboot, het kersverse concept van XXL Events & Artists, welke zich focust op de diepere kant van house.

Verder lezen

Mikey Biemans boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Mikey Biemans boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"