Mell Tierra

Mell Tierra
Mell Tierra

Biografie

Mell Tierra’s doel is de top en wil iedereen bereiken met z’n muziek. Zijn progressive en electro house releases op ‘s werelds grootste labels zoals Revealed Recordings, Spinnin’, Armada, CR2 en Flamingo Recordings zijn een bewijs vann z’n talent en zorgen voor support van bekende DJ’s zoals Tiësto en Hardwell.

Ook bekende DJ’s zoals Armin van Buuren, Gareth Emery, Marcus Schossow, Laidback Luke, Markus Schulz, Paul Oakenfold, Paul van Dyk, Sander van Doorn en Thomas Gold supporten Mell Tierra’s tracks.

In Nederland stond Mell Tierra al op grote evenementen en in clubs zoals Escape, Matrixx, Bloomingdale, Panama, Westergasfabriek en Crystal Venue.

Ook draaide hij op evenementen in Rusland, Spanje, Aruba, België, Tsjechië en Taiwan en geeft hij zo overal ter wereld het publiek de drang om te dansen en uit hun dak te gaan!

Verder lezen

Mell Tierra boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Mell Tierra boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"