MATTN

MATTN
MATTN

Biografie

Op 27-jarige leeftijd en gedreven door een niet-aflatende honger naar dansmuziek, is de mysterieuze MATTN hier om een ​​serieuze naam voor zichzelf te maken, nadat ze al een stempel heeft gedrukt als een van de populairste jonge vrouwelijke artiesten in het elektronische circuit. Haar recept van arena-waardige beats en opwindende melodieën boeien het publiek over de hele wereld en combineren moeiteloos om haar eigen unieke smaak te creëren.

MATTN’s mix van underground en mainstage-aantrekkingskracht heeft ervoor gezorgd dat ze haar vaardigheden perfect heeft uitgeleend aan een breed scala aan evenementen, van Ushuaia Ibiza tot clubs over de hele wereld, maar ook tot de legendes van dansmuziek zoals Tomorrowland mainstage, creamfields, mysteryland, Sunburn en zo Aan. Haar opwindende aanwezigheid op het podium maakt haar de perfecte match voor Blue Flame en Smash The House, en voegt zich bij enkele van de grootste namen in de dancemuziek en een van de meest vooruitstrevende labels die momenteel op het toneel aanwezig zijn.

Verder lezen

MATTN boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
MATTN boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."