Lindo Duvall

Lindo Duvall
Lindo Duvall

Biografie

Lindo werd in 1973 geboren in de stad van Bossche Bollen en carnaval: ’s-Lindo DuvallHertogenbosch.

Terwijl hij het gymnasium trachtte af te ronden kwam al snel zijn andere talent naar boven: presenteren! Op zijn 15ejaar begon Lindo aan een carrière als (radio-)presentator / disc-jockey. Zo draaide hij in zijn eerste jaren als DJ op verschillende scholen en op meer dan 100 bruiloften, maar ook in underground house clubs. Ook op radiogebied ging het gesmeerd. Via verschillende lokale omroepen en een klein jaartje dienstplicht bij de Marechaussee werd er uiteindelijk in 1997 interesse in Lindo gewekt vanuit Hilversum. Binnen een week na zijn eerste gesprek bij Radio538 waren de contracten getekend en kon hij aan de slag.

Lindo presenteerde daar o.a. het programma Greatest Hits op werkdagen tussen 10 en 12 uur. Ook was hij de vaste vervanger van Ruud de Wild tijdens zijn vakanties.
Naast zijn radiowerk is Lindo ook vaak te horen in radio en tv spotjes. Zo was zijn stem bijvoorbeeld te horen in de spots voor de films: The Matrix, Terminator 3 en ook Spiderman.
Ook presentaties buiten de radio zijn Lindo niet vreemd.

In de afgelopen jaren heeft hij een zeer breed scala aan presentaties verzorgd voor bedrijven. Zo heeft hij voor Albert Heyn “de beste winkel van het jaar verkiezing” gedaan, maar bleek hij net zo gemakkelijk inzetbaar voor de Koninklijke Luchtmacht (voor de Luchtmacht is Lindo al vele jaren ingezet als presentator tijdens de Open Dagen van de Luchtmacht voor de afdeling “selectie & werving”). En zo gaat het rijtje nog wel even verder; van Twix tot aan de Nintendo Road Show, Lindo heeft het allemaal gedaan. Je zou kunnen zeggen dat hij een echte duizendpoot is omdat hij dus niet alleen radio maakt, presentaties doet, maar ook in de dance-scene inmiddels een aardige naam heeft opgebouwd.

Lindo Duvall is niet alleen voor een vette house set beschikbaar, maar hij staat ook zijn mannetje in andere genres. Zo is Lindo ook een enorme fan van het 80’s & 90’s repertoire.
Hij is daarom ook regelmatig te gast op Dance Classics Party’s waarbij hij dan ook de sterren van de hemel draait en iedereen op de dansvloer krijgt.
Lindo Duvall is daarom een allround entertainer met meer dan 15 jaar ervaring, waarbij het publiek altijd voor hem centraal staat.

Verder lezen

Lindo Duvall boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Lindo Duvall boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"