Lex Gaarthuis

Lex Gaarthuis
Lex Gaarthuis

Biografie

Lex Gaarthuis zag op 1 november 1983 het levenslicht in IJmuiden. Al op zijn tiende begon hij vanuit zijn kamer met radiomaken op casettebandjes. Toen hij zestien was, werd het tijd voor het échte werk en ging hij aan de slag bij Super FM in Velsen. In de jaren hierna draaide Lex bij AB-Radio, Radio Beverwijk, BeatRadio.nl en Beat FM.

Van internet naar landelijk
In april 2004 maakte Lex de overstap naar Baja Radio. Nadat dit programma stopte, richtte hij het internetstation Radio Just4U op. Daarna maakte Lex de overstap naar landelijke radio en werkte hij voor onder andere 100%NL, SLAM!FM en 3FM.

Goeiemorgen Lex
In 2016 kreeg Lex zijn eigen ochtendshow op Radio 10: Goeiemorgen Lex. Samen met sidekick Lex Landeweerd en nieuwslezer Harry van der Heijden liet hij luisteraars elke ochtend met het goede been uit bed stappen. In Goeiemorgen Lex hoorde je items als de BN’er van de Dag, de Goeiemorgen Lex Guestlist en natuurlijk de hilarische muzikale hoogstandjes van onder anderen volkszanger Beter Peense.

Laat Met Lex
Na twintig maanden ochtendshow op Radio 10 – en tien jaar ochtendshows presenteren in het algemeen – was het tijd voor die andere show op Lex’ bucketlist: een eigen late-night show. Vanaf september hoor je Lex, samen met Lex Landeweerd, in Laat Met Lex, de allereerste avondshow op Radio 10.

In Laat Met Lex blikt Lex samen met jou terug op de dag die achter je ligt. De leden van zijn rariteitenkabinet bezingen en bespreken op hilarische wijze het nieuws van die dag en jij bepaalt wat er in het laatste uur van de dag gedraaid wordt in de Laat Met Lex Jukebox. Eens per maand ligt de bal in dit laatste uur niet bij de luisteraar, maar bij een BN’er. In de Laat Met Lex Guestlist neemt een BN’er namelijk de Laat Met Lex Jukebox over!

Op vrijdag hoor je Lex van 19.00 tot 22.00 uur in de Radio 10 Happy Hours. Samen met Lexie luidt hij het weekend in met de lekkerste en energiekste hits!

Verder lezen

Lex Gaarthuis boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Lex Gaarthuis boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."