Jay Hardway

Jay Hardway
Jay Hardway

Biografie

In korte tijd heeft Jay Hardway, echte naam: Jobke Heiblom, al grote successen bereikt in zijn carriere, dat maakt hem dan ook een bijzonder talent. Zijn samenwerking met o.a. Martin Garrix heeft vele grote dansvloer platen teweeg gebracht en heeft hem steun gebracht van de grootste namen in de scene.

Jay Hardway, geboren in Drunen, is begonnen met produceren toen hij nog maar veertien jaar oud was. Daarna kreeg hij al gauw optredens in kleine cafes en op zijn 18e werd hij al gevraagd voor de grotere clubs in Nederland. Geïnspireerd door Tiësto zijn denkwijze over de muziek, maar ook door de producties van Afrojack, Laidback Luke en Vato Gonzalez, ontwikkelde Jay Hardway zijn eigen vaardigheden. Vier jaar later, na vele en lange studiosessie heeft Jay Hardway al 2 grote releases op zijn naam staan!

Zijn track “Error 404″ samen met Martin Garrix in maart 2013, staat inmiddels op nummer 16 in de Beatport chart. Deze is ook inmiddels al 1,8 miljoen keer bekeken op YouTube. Hierdoor is Jay Hardway al geboekt over de hele wereld. De samenwerking met Martin Garrix was zo’n groot succes dat ze weer samenwerkten voor de plaat “Wizard”. Met steun van de grootste Dj’s ter wereld werd de plaat o.a. 3,6 miljoen x bekeken op YouTube binnen één week, behaalde hij een nummer 1 positie in de DMC Buzz Chart een week voor de release en een nummer 1 positie in de Beatport twee dagen na de release! ”Wizard” gaat één van EDM grootste hits worden van dit jaar en waarschijnlijk ook van volgend jaar!

Jay Hardway maakte een aantal succesvolle remixen voor de Noorse zangeres Margaret Berger en het Nederlandse duo The Opposites. Er kan gerust gezegd worden dat met de release van ”Wizard”, Jay Hardway zijn agenda voor 2014 een stuk drukker zal zijn.

Verder lezen

Jay Hardway boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Jay Hardway boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"