Jasha Rudge

Jasha Rudge
Jasha Rudge

Biografie

Jasha Rudge, DJ, acteur en nog maar 21 jaar oud, wordt geboren op 7 Maart in Amsterdam. Naast zijn DJ carrière is ook acteren een hele grote passie. Niet gek als je uit een familie komt waarin muzikale kunsten en acteerwerk bovenaan staan. Hoewel Jasha al vanaf jonge leeftijd achter het drumstel zit, kwam er al vrij snel een nieuwe passie voor in de plaats. Al snel verruild Jasha het drumstel in voor draaitafels en is hij daar tot op heden nog steeds één mee.

Na vele workshops gevolgd te hebben en de studio uren geoefend te hebben stond Jasha op 16 Jarige leeftijd al achter de draaitafels als DJ bij feesten en in Amsterdamse clubs waar hij wettelijk gezien nog niet eens welkom was zoals Jimmy Woo, AIR en de Melkweg. In 2014 wordt Jasha benaderd om als DJ act het voorprogramma te verzorgen van de 'De Eerste Date Tour' van de populaire boyband B-BRAVE.

Niet lang duurt het voordat Jasha echt druk wordt; naast zijn opleiding die hij volgt op de HAVO, lopen de boekingen door. Datzelfde jaar vertrekt Jasha in de zomer naar naar het buitenland om zijn eclectische sound ook daar te laten horen en dat is goed bevallen. Naast zijn succes als DJ, bemachtigde Jasha een hoofdrol in de populaire Nederlandse bioscoopfilm Kankerlijers. Hierin vertolkt hij de rol van Iwan, een jongen waarbij botkanker is geconstateerd en met 3 andere tieners in het ziekenhuis ligt. Een heftige en leuke rol, waarin Jasha goed tot zijn recht komt.

Ondanks dat het zijn eerste rol ooit was waren de recensies over zijn spel zeer goed, 'Jasha Rudge mag trots zijn op zijn debuut in de nederlandse filmindustrie' is wat in een recensie stond en dat konden meerdere recencenten beamen. Vanwege een terugval met school na 'Kankerlijers' heeft Jasha een jaar zich alleen gefocust op draaien en school, wat gelukkig beter te combineren is.

Na dat jaar van rust en focus op school heeft Jasha in de eerstvolgende zomer meteen een grote rol weten te bemachtigen in de televisieserie 4JIM op NPO 3, hierin speelde hij wederom met zijn grote vriend Gijs Blom en is door meerdere bekenden uit het acteervak beaamd dat Jasha een grote vooruitgang heeft geboekt in het acteren!

Dat heeft wel zijn vruchten afgeworpen want zijn bekendheid en kwaliteit is in het afgelopen jaar enorm gestegen, er is zelfs sprake van een heuse 'fanbase'! Jasha is iemand die altijd doet wat hij leuk vind en zolang hij er plezier in heeft het zal blijven doen. Natuurlijk moet hij nog veel leren maar dat maakt hem niet uit, hij wil bij de beste van de beste horen en daar is hard werk voor nodig. Er is een mooie toekomst voor Jasha in alles wat hij doet als hij er maar hard genoeg voor blijft werken.

Verder lezen

Jasha Rudge boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Jasha Rudge boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"