Ivo van Breukelen

Ivo van Breukelen
Ivo van Breukelen

Biografie

Ivo van Breukelen is een Nederlandse radio-dj, voice-over, presentator, audiovormgever en producer van de Slam! 40. Hij is maandag t/m donderdagavond van 19.00 tot 00.00 uur op Slam!FM samen met Daniël Lippens te horen met het programma De Avondploeg. Ook presenteert Ivo elke zaterdag de SLAM!40.

In 2002 kreeg Van Breukelen zijn eigen programma bij Omroep de Bilt op zaterdag ' daarvoor heeft hij meegewerkt aan de kortstlopende variant van Actua de Bilt (actualiteitenprogramma). Omroep de Bilt ging failliet, waarna hij heeft meegeholpen Roulette103 (het huidige Roulette FM) op te bouwen. Op 14 juni 2003 was de stem van Van Breukelen het eerst te horen op deze nieuwe lokale zender. Hij kreeg zijn eigen programma op de zaterdagmiddag, genaamd De Roulerende 36. Na ongeveer een jaar veranderde deze naam in Breuklijn. Vanaf de zomer van 2004 was hij te horen in het programma Vluchtstrook op donderdagavond van zeven tot negen 's avonds. Later ging Van Breukelen weer terug naar de zaterdag. De naam Roulette103 was ondertussen veranderd in Roulette FM. Tot 24 september 2006 heeft hij zijn eigen programma gehad op zaterdagavond van acht tot tien uur.

Verder lezen

Ivo van Breukelen boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Ivo van Breukelen boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"