Hitmeister D

Hitmeister D
Hitmeister D

Biografie

Hitmeister D ' Exploring Eclectics Since 1999!
Na 12,5 actief te zijn in het nachteven als DJ en entrepeneur is de vaste waarde en invloed van Hitmeister D op een veelheid aan plekken in het nachtleven aanwezig.

Zijn liefde voor de ontwikkelingen in de scene en uiteraard voor muziek in de breedste zin des woords maken dat hij er eigenlijk dag en nacht mee bezig is.
Zo was hij in 2001 zeer nauw betrokken bij de eerste grootschalige ontwikkelingen in de eclectische muziek in het clubleven van Rotterdam. Niet veel later, in 2003, werd hij resident van de Jimmy Woo waar hij 7 jaar lang de vrijdag avond met veel passie bestookte met zijn steeds innoverende stijl.
Hoewel Hitmeister D zichzelf ziet als een echte club DJ waren er de afgelopen jaren uiteraard legio aan festivals in het binnen -en buitenland waar hij zich heeft laten gelden. Een opsomming zou gechargeerd lijken maar een aantal recente highlights zijn: Eigen Area op het nieuwe Rotterdamse Boothstock festival, Valtifest, Mysteryland, UltraSoniq, DanceValley, Fusion Of Dance Indoor/ Outdoor e.v.a.
Op dit moment is Hitmeister D wekelijks te vinden op vrijdag in de award 'winning Club Rex te Hilversum en op overige dagen op diverse clubavonden in het land. Altijd op zoek naar het nieuwe geluid om paralellen te trekken tussen sounds van toen en nu blijft er maar 1 woord het juiste om zijn sound te omschrijven; Eclectisch

Naast al het draaien en organisatiewerk dat Hitmeister D weet te verrichten met zijn overvolle agenda worden er zowaar ook nog platen geproduceerd. Zo deed hij een alom geprezen Remix voor niemand minder dan Caro Emerald voor haar hitsingle

'Back it Up'. Kwam er vorig jaar een remix uit voor The PartySquad van hun clubhit 'For Your Love' en deed ie een officiele remake van de Fleetwood Mac hit 'Big Love' onder de noemer 'Looking Out For Love' met in het pakket een remix van Afrojack. Op dit moment wordt er wederom gewerkt aan een serie tracks met diverse features van zowel toonaangevende als nieuwe artiesten.
Het is duidelijk dat de strepen van de Meister ruimschoots verdiend zijn maar dit houdt natuurlijk niet in dat hij niet nog genoeg op zijn kerfstok heeft. Altijd op zoek naar innovatie en inspiratie is het duidelijk dat we de komende jaren nog veel van hem kunnen verwachten!

Verder lezen

Hitmeister D boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Hitmeister D boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"