Harde Rammers

Harde Rammers
Harde Rammers

Biografie

Daar waar de feest DJ stopt gaat de nieuwe Feestcore formatie Harde Rammers pas van start. Meezingen en stampen op een energieke show vol met de lekkerste en bekendste Freestyle. Gaan met die Banaan is het motto van de Harde Rammers … Harde Rammers boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Wanneer de gevestigde hardstyle DJ’s alleen maar harder gaan in de muziek houden de Harde Rammers het feest er in! Tijdens de show nemen ze je mee op een reis door feestland met een stevige beat. Een dikke remix van Wolter Kroes of de Zangeres zonder Naam tot de bekendste hardere hits van Darkraver of Jebroer! Vals meezingen is toegestaan tijdens de show van Harde Rakkers en wie het meest uit z’n dak gaat wint er nog een Flügel prijs mee ook !

Interactie
Toffe interactieve momenten tijdens de show zijn inbegrepen. Zo laten ze het publiek van links naar rechts gaan op een vette remix van Snollebollekes, Shirts uit en zwaaien als een Helikopter en zo draaft het feestje een uur lang door … De eigen remixen van Harde Rammers maken deze show tot een hoogtepunt van het feest, van de kermis of van het festival… Harde Rammers is de nieuwe feest sensatie maar dan in een stevig jasje !
Harde Rammers boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Harde Rammers neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Harde Rammers . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Verder lezen

Harde Rammers boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Harde Rammers boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"