Gladde Paling

Gladde Paling
Gladde Paling

Biografie

Het brede landschap van de Nederlandse elektronische muziek is weer aan uitbreiden met op de voorgrond: Gladde Paling. Als een van de heetste genre bending DJ/producers van de laatste jaren is deze man binnen korte tijd bekend komen te staan om zijn vernietigende producties vol bekende soundbites en memes. Zwemmend binnen vele genres horen we invloeden van Hard Dance, Techno, Dubstep, House, maar voornamelijk: Drum’n’Bass.

Deze unieke aspecten zijn niet onder de radar gebleven. Zo heeft de Paling al in een vroeg stadium support gekregen van zijn idolen bij NOISIA. Door het draaien van de Palingplaatjes i verschillende optredens op hun Goodbye-Tour, en in de radioshow van hun label, is een wijd publiek over heel Europa in aanraking gekomen met deze gimmick-turned-serious.

Ook al bestaat het project pas sinds 2021 is het nu al moeilijk weg te denken uit het feestlandschap. De indrukwekkende show-reeks van de heer Gladde is continu aan het groeien en tegelijkertijd worden de energieke shows groter, frequenter en heftiger in een rap tempo.

Verder lezen

Gladde Paling boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Gladde Paling boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"