Fake Tits

Fake Tits
Fake Tits

Biografie

De mannen van FAKE TITS maken elk feest groter dan hij lijkt. Twee ‘nuchtere boys’ in een strakke outfit die het leven niet te serieus nemen. FAKE TITS viert de vreemde keuzes die wij als mensen soms maken en accepteren alles en iedereen. Wie je ook bent of wat je ook doet, FAKE TITS neemt iedereen mee in een achtbaan vol guilty-pleasures, ongewoon goede dansplaatjes en introduceren de gekste tracks van morgen. Voeg daar nog hun eigen “fake hits” aan toe en de sfeer overrompeld zelfs de grootste muurbloempjes. Achteruit de polonaise lopen? Op de nek van je beste vriend? In je pyjama stappen? Doe lekker wat je wilt! Want schaamteloos jezelf zijn, is toch het beste wat er is?

FAKE TITS is begin 2019 gelanceerd en deze raket lijkt sneller bij de maan te zijn dan Elon Musk. Zij lieten op de grootste festivals van Nederland al zien dat bij FAKE TITS iedereen welkom is. Wish Outdoor, Pinkpop, Paaspop, Lakedance, Solar, We Are Electric en Paperclip Festival. Zomaar een illuster rijtje waar FAKE TITS hun ongekende potentie heeft geshowcased. FAKE TITS is here to stay! Met hun eigen concept SCHAAMTELOOS touren zij door de Nederlandse en buitenlandse clubs en overtuigen zij feestend Nederland van hun boodschap.

Verder lezen

Fake Tits boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Fake Tits boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"