Dutch Movement

Dutch Movement
Dutch Movement

Biografie

Dutch Movement 'de nieuwe freestyle sensatie'

Dutch Movement is een DJ act die bestaat uit 2 Dj's en een MC, te weten, Richard Westra beter bekend als DJ Punish, Ralph Kedde (Chino NL), en Dennis Piersma ook te horen als Master of Ceremony, Den=.
Dutch movement is spontaan tot stand gekomen op het bekende Beachrockers Festival, waar DJ Punish de mengelmoes stage moest afsluiten.
Hij deed zijn set samen met Chino NL en MC Den=, en spontaan veranderde de sound richting tekstyle/ freestyle, Dutch movement zag het levenslicht.
Een eenmalig optreden van een gelegenheid trio veranderde al snel in korte tijd tot een act, die menig feest al hebben gerockt!

Hun talent bleef niet onopgemerkt in de regio, ze werden vrij snel geboekt op het Indoor Festival 'House in Harmony' waarna ze op het noordelijk bekend staande festival Heavenly Outdoor hun kunsten mochten vertonen.
Daar waar het ooit begon konden de boys van Dutch Movement een jaar later opnieuw aantreden. Ditmaal om de 'hardere' stylen te vertegenwoordigen, samen met Frontliner en Vintage-boy.
Na een afwezigheid van 2 jaar werd in mei 2013 Illegal Vibes weer georganiseerd. Het festival wat al 13 jaar toonaangevend in de regio is, wilde Dutch Movement er ook graag bij hebben. Dutch Movement deed een freestyle set voor een uitzinnig publiek.
Dat Dutch Movement meer is dan een regionale act moge duidelijk zijn, de mannen hebben dan ook grote ambities, eerst de rest van Nederland maar eens veroveren dan hopelijk over de landgrenzen, aldus het trio.
Ook werden er diverse clubs in de regio bezocht om een eens een goed feestje te maken! Want deze jongens weten wat feest maken inhoud!
In de Sneekweek kon deze Sneker groep natuurlijk niet ontbreken, er werd zelfs een eigen dag gehost door Dutch Movement in samenwerking met Justino en de mensen van Club 1841. Op het Garden of Dance festival werd het nieuwe freestyle concept 'Class-X' georganiseerd. Dit concept werd extra kracht bijgezet door niemand minder dan DJ Ruthless en Dr.Phunk.
Hun style laat zich het best omschrijven als: feest, feest en nog eens feest, snelle overgangen slepen je van de ene climax naar de andere. Energiek, eigenwijs en kenmerkend.

De tracks van Dutch Movement bleven ook niet onopgemerkt in het dance circuit, daar waar da pussy syndrome bijna standaard wordt gedraaid in een freestyle set van Steve Sweet beter bekend als the Darkraver, is deze track ook te horen op het nieuwe album van de Pussylounge 2013.
Menig DJ mag deze freestyle 'banger' graag draaien in zijn setje. Waaronder Ruthless, Darkraver, Dr.Rude, en nog vele anderen.
Ook werd er in de House scène positief gereageerd op de producties van Dutch Movement. Zo is er met niemand minder dan de boys van the Partysquad een remix gemaakt van de track Postmen - Wake 'm up. Deze 'banger' is op menig festival te horen geweest, vaak ook te horen in het repertoire van bijvoorbeeld Feest DJ Ruud.(zie filmpjes op het Youtube kanaal)
In de toekomst kan je nog zeker veel meer producties verwachten van deze gasten, en natuurlijk samenwerkingen met diverse grote namen.

Verder lezen

Dutch Movement boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Dutch Movement boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"