DJ Wicky

DJ Wicky
DJ Wicky

Biografie

Gefeliciteerd! Niet alleen met jullie voorgenomen huwelijk, maar ook met jullie keuze voor de beste Wedding DJ. Dat mogen we bij Wicky Entertainment, zonder valse bescheidenheid, best van onszelf zeggen. Waar de ene bruiloft DJ ophoudt, begint het feest voor ons pas! Jij hebt namelijk al genoeg aan je hoofd bij de voorbereidingen op jullie trouwdag; de plechtigheid, de trouwjurk, de locatie, de gastenlijst. Elk detail telt mee om die ene voor jullie zo belangrijke dag te laten slagen. Als kersverse bruid en bruidegom besef je dat maar al te goed! En als er één ding is dat tijdens een bruiloftsfeest niet mag mislukken, dan is het de muziek…als die niet deugt, kan een trouwfeest zomaar in een teleurstelling eindigen.

 

Jullie zijn blijkbaar echter niet alleen gelukkig in de liefde, maar ook in jullie keuze voor wat betreft de bruiloft DJ. Met ons bruiloft entertainment team haal je namelijk een huwelijks DJ in huis die perfect inspeelt op wat jullie willen!

Muziek, geluid, licht

Een bruiloft is liefdewerk, ook voor de DJ. Een huwelijk is iets bijzonders en wij zien iedere bruiloft als uniek. Voor je bruiloftsfeest wil je iets speciaals, zeker als het om de muziek gaat. Het is jullie huwelijksdag, dus is het belangrijk dat de muziek aansluit bij wat jullie graag willen. Is je feestje klein en intiem of vier je je trouwdag juist groot en met heel veel toeters en bellen? De huwelijks DJ heeft tijdens een bruiloft grote invloed op de aanwezige gasten. Niet alleen jullie als bruidspaar moeten zich lekker voelen bij de sfeer die de DJ oproept, maar ook de gasten. Goede communicatie staat daarom bij onze Wedding Dj voorop. Bij ons bepaal jij zelf – in goed overleg – niet alleen wat je wilt horen, maar ook hoe het moet klinken en hoe het er uit moet zien. Onze Wedding DJ staat garant voor een sound die staat als een huis en een lichtshow die precies is afgestemd op de sfeer van jullie huwelijksfeest. Licht, geluid, muziek, het is allesbepalend voor een bruiloft waar nog heel lang over nagekaart wordt. En dan zijn jullie bij onze bruiloft DJ aan het juiste adres.

Verder lezen

DJ Wicky boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
DJ Wicky boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."