DJ René Friso

DJ René Friso
DJ René Friso

Biografie

Door zijn veelzijdigheid is Rene Friso één van de meest geboekte allround entertaining dj van Nederland. Zijn altijd enthousiaste en aanstekelijke manier van draaien en feest maken is alom bekend in Nederland. Voor een personeelsfeest, bruiloft of corporate event, René is daar te zien waar een goede en professioneel entertaining dj vereist is.

Draaide een aantal jaren voor de bekendste horecazaak van Nederland, de Baja Beachclub in Rotterdam, maar ook de bekende road shows als Veronica, Malibu, Flügel en de Après skihut on tour maken en maakten regelmatig gebruik van de kunsten van René Friso. Draait nu voor bekende en toonaangevende horecazaken in Nederland, op publieksevenementen en feesten voor de particuliere markt. Daarnaast word zijn expertise veelvuldig gebruikt om horecazaken te adviseren in met name muziekbeleid en concept - invulling.

René is tevens DJ voor de 100% NL muziektour en andere, aan dit radiostation gelieerde, evenementen zoals voorprogramma Toppers in de Arena Amsterdam, 4 daagse feesten Nijmegen, Festival ZAND en Nederland Muziekland.

Zijn stijl is vooral entertainen en de juiste platenkeuze; voor elk feest heeft hij een passende ‘cd koffer’ en is dus overal inzetbaar. Van Swingend 60’s, naar de Dancing 90’s en de pumping 00’s, Nederlandstalig, Dance Classics, Summer/Baha stijl, Salsa/Latin, House/club/lounge en natuurlijk het zo bekende feestconcept. Daarnaast draait René Friso regelmatig op de grotere (bedrijfs)evenementen, alwaar een goede presenterende dj een must is.

Dus als u feest echt geslaagd moet worden is de boeking van DJ Rene Friso , voor wat betreft uw muziek, in ieder geval de enige juiste keuze.

Verder lezen

DJ René Friso boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
DJ René Friso boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"