DJ Maycelli

DJ Maycelli
DJ Maycelli

Biografie

DJ Maycelli, oftewel Maaike Jansen, is ooit begonnen achter de piano als zangeres. Je zou haar kunnen kennen als winnares van het programma ‘So you wanna be a popstar’ waar ze een prachtig optreden weggaf in de finale. Maaike toerde al een aantal jaren solo en met eigen band voordat ze haar eerste album uitbracht. Toen ze haar debuut album ging maken, werd ze verliefd op de electric sound. Na de release van dit album, genaamd ‘Maycke – Burning Bridges’, besloot ze om verder te gaan in de dance scene. Deze muziek heeft haar creativiteit weer verfrist. Deze zingende DJ weet met haar blonde lokken het publiek voor zich te winnen. Haar liefde voor House en Electro beats is groot. Wat haar zo speciaal maakt is dat ze live zingt in combinatie met het draaien van commerciële EDM. Maycelli boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

 

DJ Maycelli is geschikt voor elk dance event door haar flexibele manier van draaien. Iedereen kan genieten van de platen die DJ Maycelli maakt, van Deep House platen tot commerciële EDM, er is voor ieder wat wils. Haar creativiteit is te horen in de verschillende tracks. Ze brengt de dikste anthems en de vetste House en Electro beats samen. Het geeft Maaike een ontzettend grote kick als haar publiek achteraf kan zeggen: ‘Wauw wat een geweldige nummers en wat een fantastische stem.’

Deze blonde schone is verliefd geraakt op house & electro beats! Waar ze begon achter de piano is ze nu veelvuldig achter de DJ booth te vinden, de microfoon is gebleven. Dat maakt Maaike extra speciaal, het live zingen in combinatie met het draaien van commerciële EDM. Een wereldwijd soloalbum sloeg bij het internationale publiek dan ook in als een bom! Haar flexibele manier van draaien maakt haar geschikt voor ieder dance-event. Voor een bomvol Ahoy staan is geen enkel probleem. Maaike: ‘’Ik voel me vertrouwd als DJ en ik hou van zingen. Hiermee hoop ik mensen vrolijk te maken. En stilstaan kan dan echt niet meer!’’ Er is voor ieder wat wils. Van deephouse tracks tot commerciële EDM platen kan iedereen met volle teugen genieten van de muziek die Maycelli maakt.
Maycelli geniet van de muziek die ze maakt. Ze vertelt daarover: ‘’De Dance scene trok me meteen al. De veelzijdigheid van de muziek zette mij aan het denken. Want ik hoorde zoveel mogelijkheden. Mijn creativiteit werd bodemloos. Ik voelde me meteen als een vis in het water.’’ En die creativiteit is te horen. Maycelli combineert de dikste anthems met de nieuwste House& Electro beats. Maar het allerbelangrijkste vindt zij nog wel het aanvoelen van het publiek. Maaike: ‘’Je moet altijd op de hoogte blijven wat er ‘trending’ is. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste tracks en ga dan bij mezelf na hoe ik deze het mooiste ten gehore kan brengen”.

Verder lezen

DJ Maycelli boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
DJ Maycelli boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"