DJ D’Light

DJ D’Light
DJ D’Light

Biografie

Met de instelling ” ik kan de hele wereld aan” begon hij zijn eerste shows te draaien, en al snel bleek dat hij niet alleen veel praatjes had maar zich wel degelijk behoorlijk kon redden tijdens de diverse optredens. Al snel werd hij dan ook opgemerkt door de eigenaar van een groot bedrijf, die drive in shows door het hele noorden verzorgde.
Hier kreeg hij de kans om het vak echt te leren, en met de goede begeleiding en juiste apparatuur bleek dat hij niet alleen veel talent had als DJ, maar ook nog eens veel technische kennis van de apparatuur had, die in die tijd alleen maar uitgebreid werd.

Enthousiasme
Met zijn nog altijd grote enthousiasme en ambitie, draaide hij show na show. Of het nu top 40, house, R&B, of dance classics waren, hij pakte elk optreden aan en maakte er een super geslaagde avond van. In deze tijd leerde hij dan ook om zich overal aan te passen en de juiste platen op de juiste plaats te draaien.
Dit bleek een van zijn grootste krachten te zijn, en die werden dan ook al snel opgemerkt door diverse discotheekeigenaren. Hij mocht komen proefdraaien in diverse grote en kleine discotheken in het noorden van het land, en overal met succes. Vanaf dat moment draaide hij dan ook niet alleen drive in shows meer, maar was hij ook te zien in veel vaste discotheken.
Na dit een paar jaar gedaan te hebben kroop het bloed toch waar het niet gaan kon, en wilde hij verder. Hij vond dat hij vastgeroest zat door steeds in hetzelfde circuit te blijven. Met de connecties die hij inmiddels opgedaan had, probeerde hij bij een ander groot bedrijf, die landelijk veel shows verzorgde, binnen te komen. Na het laten zien van zijn kunnen was dit snel geregeld, en kon het landelijke avontuur beginnen. In deze tijd draaide hij veel grote gesponsorde drive in shows in het land in combinatie met nog enkele vaste discotheken in het noorden. Ook bij dit bedrijf werd zijn technische kennis en tomeloze inzet opgemerkt, en al snel kwam de vraag of hij het ook niet een keer als geluidstechnicus wilde proberen. Na een korte interne opleiding was hij klaar om de grote artiestenwereld te betreden. Helaas nog niet zelf als artiest, maar – zoals hij dacht – “je moet ergens beginnen”. Nu combineerde hij het draaien met het vak als geluidstechnicus en hoopte zo de juiste connecties op te doen die zijn “gouden” toekomst zouden verzekeren. Na enkele jaren bleek dit toch tegen te vallen en was hij ervan overtuigd dat er een andere manier moest zijn om zijn doel, de top, te bereiken. Hij zocht weer een nieuwe uitdaging, en vond die in de vorm van housemuziek. Hij werd gevraagd om samen met een collega DJ in een nieuwe discotheek te gaan draaien. Hier was het de bedoeling om met de nieuwste dance- en househits de plaatselijke omgeving te veroveren. Als zijnde het DJ Exclusive team werd dit in een paar maanden tijd tot een groot succes. Toen hij ook nog gevraagd werd om in het buitenland te komen draaien kon dat jaar niet meer stuk. Vanaf dat moment draait hij elk jaar tijdens de zomermaanden op Mallorca. Na diverse baantjes als postbode, winkelbediende, stratenmaker en vrachtwagenchauffeur in combinatie met zijn werk als DJ, besloot hij toch om als fulltime DJ verder te gaan. Met de connecties die hij in de ariestenwereld had opgedaan kreeg hij het voor elkaar om bij een groot artiestenbureau binnen te komen. Hier begon het echt te lopen. Grote optredens waaronder; Flugel drive in shows, ieder jaar Go Apres Ski en bijna alle grote discotheken in Nederland. Ook in het buitenland laat hij nog steeds zijn sporen na, zoals Duitsland, Zwitserland en diverse plaatsen in Spanje. Met zijn jarenlange ervaring en altijd vernieuwende manier van draaien zal hij nog jaren doorgaan, en men zal zeker nog veel van hem horen.

Verder lezen

DJ D’Light boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
DJ D’Light boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"