DJ D.E.K.

DJ D.E.K.
DJ D.E.K.

Biografie

DVD DJ Chiel staat alDJ Chiel lang in de muziekwereld bekend als de ultieme allround feest dj!

Al op zijn vijftiende kreeg hij de smaak te pakken en de vele drive-in shows volgden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, publieksevenement of een bruiloft; DVD Chiel maakt er in no-time een geweldig feest van en verandert zelfs de meest hardnekkige muurbloem in een ware “party animal”.

Vandaag de dag heeft deze energieke DVD DJ ook al vele aansprekende clubs & gigs mogen “bespelen”. Niet alleen in Nederland draait hij voor dansende menigtes. Ook in Frankrijk, Oostenrijk en de Verenigde Staten weten ze DVD DJ Chiel te waarderen.

Absolute hoogtepunten in zijn bloemrijke carriere zijn de optredens in de fameuze club “The Beach” in de wereld stad Las Vegas en natuurlijk de Amsterdam Arena waar tienduizenden mensen samen één dampende feestmassa vormden.


Tijdens zijn DJ-sessies grijpt hij, indien gewenst, regelmatig zelf de microfoon. De veelzijdigheid van Chiel “beperkt” zich niet het draaien alleen. Hij heeft het draaien uitgebreid met het mixen van clips en het beoefenen van live instrumenten (in combinatie met artiesten). Kortom DVD DJ Chiel zit niet stil! Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk want tijdens de optredens van Chiel gaat iedereen uit zijn dak!

Verder lezen

DJ D.E.K. boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
DJ D.E.K. boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."