Typhoon

Typhoon
Typhoon

Biografie

Waar Typhoon in 2004 begon met het winnen van de Grote Prijs, is hij inmiddels een trotse eigenaar van een Zilveren Harp!Typhoon

In het begin van zijn carrière kenden de meeste mensen Typhoon van zijn optredens bij uitverkochte shows van de Buitenwesten tour. Inmiddels heeft Typhoon al menig zaal in zijn eentje uitverkocht en veel festivals plat gespeeld.

Dat men gek is op zijn dynamische, positieve en muzikale performance kun je duidelijk zien aan de reacties van het publiek. Of het nou op Oerol, Solar, North Sea Jazz en Noorderslag is of  de Alpha Tent op Lowlands samen met New Cool Collective; door zijn energie commandeert hij iedereen op een vriendelijke manier kennis te maken met zijn kenmerkende muziek.

Typhoon’s alom geprezen debuutalbum ‘Tussen Licht en Lucht’ heeft veel losgemaakt bij zowel hiphopfans als muziekliefhebbers in het algemeen. Op dit album is te horen dat zijn stijl verder gaat dan hiphop, er zijn invloeden uit onder andere de traditioneel Afrikaanse, Oosterse en jazz-muziek te horen. Dit album werd dan ook genomineerd voor een 3voor12 award.

De kruising tussen hiphop met veel muzikaliteit en teksten die alle clichés omzeilen plus de eerlijkheid en echtheid van Typhoon is opgeteld een ware succesformule. Of het nou om poëzie en spoken-wordvoordrachten gaat in intieme settings of een vet optreden op een festival of podium: Typhoon is op zeker je man!

Verder lezen

Typhoon boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Typhoon boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"