Three Little Clouds

Three Little Clouds
Three Little Clouds

Biografie

Opeens waren ze daar. Binnen no-time groeide het Amersfoortse Three Little Clouds uit tot dé hotste band van Midden-Nederland. Het zestal verovert in rap tempo de harten van opstandige tienermeisjes, hun vriendjes én hun moeders. Met hun opzwepende show toverden ze in 2017 festivalweides in het hele land om tot kolkende mensenmassa's. En dat zonder met slecht één single uit, 'Groupie Love'.

Sinds 1 februari 2016 heeft de band een eigen huis op een Amersfoorts industrieterrein en wordt er non-stop aan hun party funk gewerkt. De band leeft als broeders bij elkaar en de ambitieuze muzikanten wijken geen moment van elkaars zijde. Dat enthousiasme, het onderlinge broederschap én hun talent maakt Three Little Clouds tot een ongekend aanstekelijke band. In 2018 verschijnen de eerste singles en wordt er nog veel uitgebreider getourd, van huiskamer tot festival. Trek je dansschoenen aan, je shirt uit en funk it up!

Verder lezen

Three Little Clouds boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Three Little Clouds boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."