Milkbar

Milkbar
Milkbar

Biografie

Milkbar is ontstaan in Amsterdam en vernoemd naar de melkbar uit Stanley Kubrick’s Spraakmaakende film ‘Clockwork Orange’. De band werd 3FM SERIOUS TALENT en kreeg airplay met de singles ‘ACCIDENT’, ‘THE KING’ EN SUPER CRAZY TURBO TOPHIT ‘I’M A SOLDIER’. De liedjes waren veelvuldig te horen op de radio en in tv-programma’s als Eredivisie Live en Vi Oranje. De band speelde bij o.a. Giel, Toppop 3, De wereld draait door en BNN’s That’s Live.

Monday Club
Eind 2012 verscheen het debuutalbum Monday club. De band ging exclusieve samenwerking aan met Agents After All en opende het nieuwe jaar met een succesvol optreden op Noorderslag. Live maakte Milkbar indruk op festivals door heel Nederland, Op de Uitmarkt, De Popronde en tijdens de Albumtour.

Stragate Music
Na de debuutplaat ging de band op zoek naar nieuwe inspiratie en vond deze in de bossen van Baarn bij Producers Hoger Schwedt (Anouk, Miss Montreal, Go Back To The Zoo) & Sander Rozeboom (Van Velzen, Caro Emerald).

The King & Bangbangbang
De samenwerking zorgde voor een nieuw geluid. Ze schreven tientallen liedjes, kozen de beste en brachten als eerste single ‘The King’ uit. Na The King volgde een onverwacht Nederlandstalig avondtuur met de Single ‘Bangbangbang’. Een Rock & Roll protestsong anno 2015 als aanklacht tegen de bankhangende, klagende online gebruiker. De band primeurde het nummer live op Radio 3FM bij Giel!

Nieuw EP: Moustache
23 mei 2016 Releasen Milkbar & Stargate Music de gloednieuwe EP ‘Moustache’. De EP Moustache is een gloeiendehete plaat met 8 tracks met daarop de nieuwe Milkbar sound. Moustache is het resultaat van een jaar lang intensieve, nachtenlange sessies van Rock & Roll & Bromance tussen de mannen van Milkbar en Producers Holger Schwedt & Sander Rozeboom. In de aanloop naar de EP release, verschijnt de nieuwe single ‘Song For The Sinners’. De single is een samenwerking tussen Milkbaar, Sander Rozeboom, Holger en Yoshi Breen (Sunday Sun).
“MOUSTACHE VOELT ALS EEN GLOEDNIEUWE SNOR” – CHRIS MURPHY

Verder lezen

Milkbar boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Milkbar boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"