Kevin

Kevin
Kevin

Biografie

Kevin did it again: voor maar liefst de derde keer op rij - na ‘Lente’ (2018), en ‘Vrij’ (2019) - wist hij opnieuw een nummer 1 album binnen te slepen met zijn reeds uitgebrachte, ‘Animal Stories’. Dit is overigens het eerste project dat Kevin heeft uitgebracht via zijn eigen gelijknamige platenlabel
Animal Stories, in samenwerking met Noah’s Ark.

Naast acht solo-tracks met laidback flows en ijzersterke teksten, waarvan de single releases ‘Ietsjes Later’ en ‘Gordelweg’ de top charts regeerden, staan er ook acht pakkende featurings op de plaat met gerenommeerde collega-artiesten, zoals Frenna, Ronnie Flex en Hef.

Overigens bracht de rapper hiervan nog drie andere samenwerkingen als singles uit, die bovendien stuk voor stuk de top-posities overnamen in de charts en bij elkaar ruim +20 miljoen streams tellen. Kevin
werkte samen met Lijpe op ‘Langzaam’ en Yade Lauren op ‘Als Ik Je Niet Zie’. Voor de meest recente ‘Ik Kom Je Halen’, werden Josylvio en Idaly ingeschakeld.

De producties op de plaat zijn door verschillende top-producers samengesteld. Met name Carlos Vrolijk, Trobi en Spanker (met wie Kevin al vaker in de studio heeft gezeten), maar ook first-time-collabs, waaronder met Jordan Wayne en Jack $hirak. Alle zestien tracks komen als een perfecte blend samen op ‘Animal Stories’, wat nu al een classic album genoemd kan worden. In dit NRC-interview vertelt Kevin meer over het gehele muziektraject en zijn persoonlijke leven.

Er is geen twijfel over mogelijk dat Kevin zijn stempel heeft gedrukt op de scene en in de hitlijsten met rasechte hiphop. Een unieke prestatie in Nederland, waarmee de nuchtere artiest zijn status als één van de koplopers in de muziekindustrie naleeft.

Verder lezen

Kevin boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Kevin boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"