Chef'Special

Chef'Special
Chef'Special

Biografie

Chef'Special presenteerde dit voorjaar ‘Amigo’. Dit is de opvolger van 'Passing Through', het album dat in 2014 de eerste plek in de Nederlandse album lijsten veroverde en onder andere de hit 'In Your Arms' voortbracht. In de zomer van 2016 verzorgde Chef’Special het voorprogramma tijdens de Amerikaanse tour van het Grammy-award winnende duo Twenty One Pilots. Van mei tot augustus speelden ze in 47 arena’s door het hele land, waaronder in Madison Square Garden in New York en het Red Rocks Amphitheatre in Colorado. De band is in de zomer van 2017 als headliner op vele festivals te zien zijn en zal, na 2 uitverkochte HMH’s, op 7 oktober de Ziggo Dome betreden.

Chef’Special tekende in 2015 een Amerikaans platencontract bij Atlantic Records/Fueled By Ramen en bracht vervolgens het grootste deel van 2016 in Amerika door. Daar vonden veel schrijf- en opnamesessies plaats in studio’s in New York, Los Angeles en Seattle. In thuisstad
Haarlem is vervolgens de laatste hand aan het album gelegd. Het vele reizen heeft dan ook de toon gezet voor het nieuwe album: de verschillende gezichten van het op reis zijn, nieuwe mensen ontmoeten, onbevangen in de wereld staan en natuurlijk de muzikale inspiratie die
Amerika te bieden heeft. De eerste nieuwe single Amigo - gelijknamig aan de albumtitel - werd bij het uitbrengen in augustus direct bekroond tot 3FM Megahit en is al een aantal maanden veelvuldig op alle landelijke radiostations te horen. De meest recente single ‘Try Again’ werd bekroond met te titel ‘Topsong’ bij Radio 2.

Verder lezen

Chef'Special boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klantevredenheid
Simpel boekingproces
Chef'Special boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"