Ferry Koestering

Ferry Koestering
Ferry Koestering

Biografie

Ferry Koestering is een echte  "All Round DJ". Dit betekent dat hij zijn hand werkelijk nergens voor om draait! Alle stijlen muziek heeft hij bij zich en hij weet als geen ander de sfeer aan te voelen om vervolgens hier zijn muziekkeuze op aan te passen. Deze muziekmix wordt afgewisseld met een vrolijke en opzwepende presentatie tijdens het gehele optreden. Ook is het uiteraard geen probleem wanneer u als opdrachtgever DJ Ferry van tevoren influistert wat voor muziek u wenst op uw feest!

U kunt All Round DJ Ferry Koestering boeken voor onder andere: uw (feest)cafe of discotheek, schoolfeest, bedrijfsfeest, tentfeest, bruiloft, kidsevent en diverse andere feesten en partijen. Ferry kan ook als Zingende DJ worden geboekt!

Stelt u zich eens voor: u wilt een knalfeest geven met een DJ, maar als extraatje wilt u ook nog een gezellige zanger op uw feest… Dan hoeft u niet meer verder te zoeken; Ferry Koestering kan het namelijk allebei! Tijdens het draaien weet Ferry het publiek te verrassen door achter zijn DJ Booth vandaan te springen en tussen uw gasten of op een podium een aantal gezellige liedjes te zingen. Dit doet hij meerdere keren per avond, wat zorgt voor een aangename afwisseling! Waarschijnlijk heeft u zich al suf gesurft op het internet zoekende naar een act als deze… Dit kan kloppen, want Ferry Koestering is een van de weinige artiesten die deze beide entertainment varianten perfect beheerst en als geen ander weet te combineren.

Verder lezen

Ferry Koestering boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Ferry Koestering boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"