Le Le

Le Le
Le Le

Biografie

Le Le is het muzikale equivalent van een glas champagne uit een champagneglas.Le le

Het verschil met wijn uit een pak uit een plastic bekertje (of rechtstreeks uit het pak), is de afkomst en de samenstelling. Het fundament van deze supergroep bestaat namelijk uit Rimer London (ook bekend als Rimer Magique) die we allemaal kennen van elektro/aandelen- juggernaut Comtron, Piet Parra, de uitvinder van het snavelbekdier en tevens de grondlegger van alle toffe graphics die iedereen ooit ergens gezien heeft (als het niet van hem is heeft iemand het wel van hem gestolen, hè Kanye? Bitch…) en Serge Faberyayo, de woorden-Hans Kazan die we al eerder zijn magie ten toon zagen spreiden bij het fenomeen De Jeugd van Tegenwoordig.

Tezamen vormen zij een smeltkroes van genialiteit waar de heilige drie eenheid graag een puntje aan zou willen likken. Nu weet iedereen dat het beter is om het goddelijke niet te benoemen, maar met Le Le komen we toch een heel eind zonder bepaalde kosmische grootheden in het gezicht te fluimen. Verwacht grafisch spektakel. Verwacht klasse in de klasse van prinses Stephanie van Monaco. Verwacht waanzin uit de speakers. Verwacht liefdevolle melodieën, stampende bassen, hele liedjes en verwacht vooral het onverwachte. Le Le is de natte droom van die gast met die baard die Esperanto uit gevonden dacht te hebben. Holla.

Verder lezen

Le Le boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Le Le boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"