Klubbheads

Klubbheads
Klubbheads

Biografie

Klubbheads is een wereldberoemd DJ / producer collectief dat in eind jaren 90 en begin van de jaren 2000 furore maakte met meer dan een dozijn internationale top 10 hits waaronderKlubbheads hun eigen “Klubbhopping”, “Discohopping”, “Kickin’ Hard”, “Turn Up The Bass”, “Hiphopping” en “Here We Go”.

Grote artiesten als o.a. Salt ‘n’ Pepa , Reel 2 Real, 2 Unlimited, Venga Boys, U96, Mory Kante, Danny Tenaglia & Scooter deden een beroep op hun remix skills. Maar ook hun producties voor DJ Jean als “The Launch”, “Lift Me Up” en “Love Come Home” werden dikke hits.

Als DJ’s hebben ze de halve wereld vanachter de draaitafels op stelten gezet. Van Miami tot Ibiza, van Moskou tot Las Vegas en van Oslo tot Berlijn. Er is bijna geen plek te bedenken waar de heren niet geweest zijn!

Nu de jaren 90 parties helemaal hot en hip zijn mogen de Klubbheads natuurlijk niet ontbreken op ieder zichzelf respecterend 90′s event! Klubbheads leveren een dynamische show af met DJ en MC waarin alle bekende – Klubbheads – hits en dansvloer bommen uit die tijd de revue passeren.

Verder lezen

Klubbheads boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Klubbheads boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"