The Brahms

The Brahms
The Brahms

Biografie

The Brahms brachten binnen twee jaar twee opeenvolgende EP’s uit en wonnen daarmee meerdere awards (3FM Award Best Alternative, Sena Performers PopNL Award, Utrecht Popprijs enz.) en konden op aanzienlijke airplay rekenen voor de eerste vier singles (Golden, Homerun, Shoulder Blades en Feels Like Home). Hierna was het tijd voor de band om zichzelf terug te trekken. Na het spelen van meer dan 70 shows in 2016 ging de band terug de oefenruimte in. Hierdoor lage alle opties weer open en de resulterende creatieve vrijheid leidde naar een nieuwe richting, anders dan alles wat de band hiervoor schreef.

In 2017 start een nieuw tijdperk voor The Brahms. De eerste single van het nieuwe album, ‘Sleep’ laat een nieuwe, overweldigende kant van de band zien. Deze nieuwe sound is grotendeels te danken aan een samenwerking met de Londense producer Larry Hibbitt (Nothing But Thieves, Sundara Karma, Bloxx). Na een keuze te hebben gemaakt uit meer dan 30 songs, bracht de band achttien dagen door in de Artspace Studios in Londen om hun debuutalbum op te nemen.

“Het knappe van The Brahms is dat bijna ieder nummer zo melodieus en pakkend is, dat het allemaal wel hitjes hadden kunnen zijn. Stuiterende bas- en gitaarlijntjes en Zuid-Amerikaans aandoende percussie. Zanger David heeft een prettige en herkenbare stem en de band blijkt goed op elkaar ingespeeld.” bron: 3voor12

Het debuutalbum kwam uit in 2018.

Verder lezen

The Brahms boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
The Brahms boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"