Canshaker Pi

Canshaker Pi
Canshaker Pi

Biografie

In aanloop naar Noorderslag (zaterdag 16 januari) stellen we alle artiesten voor die op ons podium in de Bovenzaal van de Oosterpoort staan. Vandaag is de beurt aan Canshaker Pi, vier jonge Amsterdamse slackerrockers die naar het schijnt bij niemand minder dan Stephen Malkmus van Pavement al goed in de smaak vallen.

Canshaker Pi? Waar moet ik die van kennen?
Er zijn een paar leden uit Palio Superspeed Donkey naar deze band getransferd, wat alvast de intensiteit en slimme gitaarlijntjes van Canshaker Pi verklaart. Wellicht heb je ze vorige maand in DWDD gezien, waar hun track Looking For Love On Ibiza in ingekorte versie niet aan kracht inboette – en check ook dat stukje van Outkasts Hey Ya dat er stiekem in verstopt zit. Verder heb je in 3voor12 Radio misschien hun track Shaniqua wel eens voorbij horen komen, zo'n ongepolijste, compacte song die catchy is tegen wil in dank.

Wat voor muziek is het?
Canshaker Pi rammelt, sputtert, raast en schreeuwt zonder genade. Binnen de lijntjes kleuren is voor mietjes, wij vliegen liever uit de bocht. Maar zoals voorgangers en inspirators Pavement en Dinosaur Jr. dat ook al zo goed konden, blijft het bij Canshaker Pi in de basis altijd gaan om een kneiterstrak liedje. Die liedjes bestaan uit pakkende riffjes en gevatte teksten, beiden gebracht met een energie en rusteloosheid die doet denken aan nachten lang doorhalen op pure adrenaline.

Verder lezen

Canshaker Pi boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Canshaker Pi boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"