Faberyayo

Faberyayo
Faberyayo

Biography

Op Faberyayo zijn mixtape ‘Het Grote Gedoe‘ heb je al een voorproefje van de samenwerking tussen deze heren kunnen horen op de track ‘Solonaise’. Coco is een verrassende plaat geworden. Niet alleen vanwege de stilte rondom het project en de plotselinge release, ook vanwege de producties en thematiek. Benny Sings geniet bekendheid door zijn producties voor acts als Giovanca en Wouter Hamel.

De eerste single ‘Een Echte’ verhaalt over het feit dat zijn meisje bij Faberyayo is ingetrokken met al haar prinsessenjurken. Geen brag ‘n boost op Coco, maar liedjes over zijn kat, over restjesdag en heimwee naar huis, met vrolijke en ‘kleine’ producties. Een conceptplaat! Maar niet zoals Histoire de Melody Nelson van Serge Gainsbourg. Dat is toch echt van een andere orde.”

Faberyayo is van plan om een aantal kleinschalige shows op unieke locaties te doen rondom Coco. “Ik wil zeker een aantal leuke dingen doen, maar het is wel een heel persoonlijk en intiem album, ik denk niet dat er een gigantische tour omheen moet komen. Eens kijken hoe de reacties zijn.”

Read further

Book Faberyayo?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Faberyayo is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."