Robin Lefeber

Robin Lefeber
Robin Lefeber

Biography

Robin Lefeber is geboren op 13 januari 1982 in Alkmaar. Toen hij nog amper kon lopen, wist Robin al wel hoe hij de naald van de platenspeler moest slopen.
Hij draaide nog geen dikke beats, maar Bert & Ernie. Na zijn job bij ziekenhuisomroep Medisch Centrum Alkmaar raak Robin in 1996 ongeneeslijk besmet met het radiovirus. In 2003 stuurt Robin voor het eerst een demo naar 538 waar hij al vanaf het begin naar luisterde. Twee dagen later krijgt hij een plek in de 538 DJ School, een opleidingstraject waar jonge talenten worden klaargestoomd voor een programma op 538.
Robin draait in alle uithoeken van het land, zowel solo als met 538 DJ’s On Tour en is dinsdag- tot en met vrijdagochtend vroeg tijdens de 53N8CLUB te horen tussen 03.00 en 06.00 uur.

Read further

Book Robin Lefeber?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Robin Lefeber is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"