Le Le

Le Le
Le Le

Biography

Le Le is het muzikale equivalent van een glas champagne uit een champagneglas.Le le

Het verschil met wijn uit een pak uit een plastic bekertje (of rechtstreeks uit het pak), is de afkomst en de samenstelling. Het fundament van deze supergroep bestaat namelijk uit Rimer London (ook bekend als Rimer Magique) die we allemaal kennen van elektro/aandelen- juggernaut Comtron, Piet Parra, de uitvinder van het snavelbekdier en tevens de grondlegger van alle toffe graphics die iedereen ooit ergens gezien heeft (als het niet van hem is heeft iemand het wel van hem gestolen, hè Kanye? Bitch…) en Serge Faberyayo, de woorden-Hans Kazan die we al eerder zijn magie ten toon zagen spreiden bij het fenomeen De Jeugd van Tegenwoordig.

Tezamen vormen zij een smeltkroes van genialiteit waar de heilige drie eenheid graag een puntje aan zou willen likken. Nu weet iedereen dat het beter is om het goddelijke niet te benoemen, maar met Le Le komen we toch een heel eind zonder bepaalde kosmische grootheden in het gezicht te fluimen. Verwacht grafisch spektakel. Verwacht klasse in de klasse van prinses Stephanie van Monaco. Verwacht waanzin uit de speakers. Verwacht liefdevolle melodieën, stampende bassen, hele liedjes en verwacht vooral het onverwachte. Le Le is de natte droom van die gast met die baard die Esperanto uit gevonden dacht te hebben. Holla.

Read further

Book Le Le?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Le Le is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"